Allt är samma – men ändå annorlunda

Nyhetsbrevet ”Vin & Mat med Mikael Mölstad” har fått ett nytt utseende. Detta i samband med att vi redesignat hela vår webb på en ny plattform. Same-same – but different.

Egentligen är det inte meningen att du ska märka så mycket. Men jag hoppas att du upplever att nyhetssidan är renare och snyggare.

En stor nyhet för nyhetsbrevet är att du nu kan söka på alla tidigare artiklar. Exempelvis: statistik, resor, restaurang-café-barer, sprit, bubbel, Systembolaget, vintips och mycket mer.

Standard är att de senaste nyheterna visas först.

Så här ser scrolllistan med olika sökfunktioner.

Samtidigt har webben för Millhouse Förlag uppdaterats. Det består av fem sidor som du hittar via menyn. Eller klicka på ”Gå till Millhouse Förlag”. På dessa sidor hittar du våra böcker, både nya och tidigare utgivna. Där finns också pressbilder och pressmeddelanden.

Hoppas du gillar vår nya design. Hör gärna av dig med kommentarer.


Fler nyheter

1 Magnus Nilsson- äpplegård Axeltorp
Kocklegenden Magnus Nilsson har köpt restaurang och pensionat Hjorten i Båstad. Affären hade inte ens avslutats innan ryktet spred sig….
2 Vinoteket går ihop med Winefinder
Överraskande för mig – men inte för dem själva. Ända sedan Winefinder, med hjälp av Vinoteket, vann en juridisk strid…
3 Fyr - Jacob Holmström
En av årets mest efterlängtade krogöppningar är nu ett faktum. På första parkett mot havet har Jacob Holmström öppnat sin…
4 Veckans Fem viner
Våren närmar sig – och med det ändrar vi våra vinpreferenser. Lite lättare och allt oftare vita. Här är fem…
5 Första april - Vinoteket
Det har blivit tradition att hitta på första-april-skämt i dryckesbranschen – åtminstone bland några av aktörerna. Här är några jag…
6 True Crime_Motbok titel
Ingen av oss som läser detta har väl erfarenhet av motboken – det system som styrde svenskarnas alkoholinköp fram till 1955….
1 Fumée Blanches-kopior-boxar.jåg
Det är tufft att etablera nya produkter på Systembolagets hyllor. Det gäller att sticka ut med lustig design, kändisar eller…
2 Alchemist_Exterior_Hero Space
Rasmus Munk, kökschef och delägare på danska restaurangen Alchemist, står inte still. Det snurrar ständigt något nytt kring denne dynamiske…
3 AOV-krönika om skräpviner
Här är en krönika om hur rena skräpviner kan vinna guld i vintävlingar.  Den har jag skrivit för Allt om…
4 Marco-Sanz_Richard-Sanz_Alejandra-Sanz
Vintips i samarbete med Ward Wines. Två skäl att inte missa vinet Menade Verdejo. Det ena: druvan Verdejo kommer snart…