Janne Schaffer och Stand Up i Kullabygden 

Sommaren är en fantastisk tid för evenemang. Det är bara att plocka för sig av alla begivenheter runtom i landet.

Eftersom jag är involverad i Sverige äldsta och trevligaste trädgårdscafé Flickorna Lundgren på Skäret vill jag tipsa om några av de jag ser fram emot. Är du i nordvästra Skåne i sommar är detta alltså något jag tycker du ska titta närmare på.

Här är mina favoriter

Ser mycket fram emot Stand Up-konceptet där komiken Hanna K Mölstad bjuder in sina komikervänner till en skrattfest. I år är gästerna bland annat Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd. Datum: fredag 14 juli.

Stand Up Med Hanna K Mölstad, Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd 14 juli.

Det ska också bli riktigt spännande att uppleva det legendariska musikgeniet Janne Schaffer som ska spela och berätta sitt livs Musical Story. Datum: lördag 5 augusti.

Här kan du läsa mer och boka.

Här är hela programmet

FREDAG 14 JULI: Flickornas Stand up kl 19.00

Ny halsbrytande och stående komik med Hanna K Mölstad & Co – fräckt främmande från södern i form av veteranerna Anna-Lena Brundin och Jan Sigurd. Kort sagt; en humorkväll som får en att sätta kaffet i halsen. Ta ett glas vin istället, alltså!

TISDAG 18 JULI: Auktion & loppis med Joakim Bengtsson kl 13.00 och kl 15.00

Sedan 1938 då Flickorna öppnade, har det hunnit samlas en hel del kuriosa i caféets gömmor. Därför rensar och städar vi ur med hjälp av ingen mindre än Joakim Bengtsson, antikexpert, TV-profil och hängiven gäst hos oss.

FREDAG 21 JULI: LIVE: Anna Pauline Jazz Quartet kl 19.00

Årliga sommarjazz-konserten med stort K och Flickorna-favoriten Anna Pauline tillsammans med pappa Jack och hans band. Inspirerade av storheter som Ella Fitzgerald, Peggy Lee, Joni Mitchell, Emmylou Harris och många fler.

LÖRDAG 22 JULI: Mikael Mölstad: Vin och bakverk kl 17.30

Desserter, tårtor och bakelser. Vad dricker man man till? Hur ska man tänka? Mikael Mölstad ger dig överraskande exempel och bjuder på fyra drycker med kvällens speciella bakverk. 

FREDAG 4 AUGUSTI: Jan Hedh – bakverk och dryck man minns kl 17.00

Jan Hedh behöver ingen närmare presentation för dig som är intresserad av bakning och bakverk. Han är helt enkelt Mästaren.

LÖRDAG 5 AUGUSTI: LIVE: Janne Schaffer – My Music Story kl 19.00

I år är det 50 år sedan Jannes första skiva kom ut. Den toppade alla listor i sex veckor och sålde guld. Det ska vi fira med en exklusiv föreställning där Janne spelar och berättar om sin musikaliska resa. Förutom egen musik blir det också låtar av Ted Gärdestad, Abba, Björn J:son Lindh och mycket annat. 

FREDAG 11 AUGUSTI: LIVE: Filip Curton Jazz Band kl 19.00

Efterlängtad repris från i fjol – Filip Curton Jazz Band med rötter i nordvästra Skåne, tryggt förankrade i swingmusiken och med The American Songbook som bibel, är här igen! 


Fler nyheter

1 Magnus Nilsson- äpplegård Axeltorp
Kocklegenden Magnus Nilsson har köpt restaurang och pensionat Hjorten i Båstad. Affären hade inte ens avslutats innan ryktet spred sig….
2 Vinoteket går ihop med Winefinder
Överraskande för mig – men inte för dem själva. Ända sedan Winefinder, med hjälp av Vinoteket, vann en juridisk strid…
3 Fyr - Jacob Holmström
En av årets mest efterlängtade krogöppningar är nu ett faktum. På första parkett mot havet har Jacob Holmström öppnat sin…
4 Veckans Fem viner
Våren närmar sig – och med det ändrar vi våra vinpreferenser. Lite lättare och allt oftare vita. Här är fem…
5 Första april - Vinoteket
Det har blivit tradition att hitta på första-april-skämt i dryckesbranschen – åtminstone bland några av aktörerna. Här är några jag…
6 True Crime_Motbok titel
Ingen av oss som läser detta har väl erfarenhet av motboken – det system som styrde svenskarnas alkoholinköp fram till 1955….
1 Fumée Blanches-kopior-boxar.jåg
Det är tufft att etablera nya produkter på Systembolagets hyllor. Det gäller att sticka ut med lustig design, kändisar eller…
2 Alchemist_Exterior_Hero Space
Rasmus Munk, kökschef och delägare på danska restaurangen Alchemist, står inte still. Det snurrar ständigt något nytt kring denne dynamiske…
3 AOV-krönika om skräpviner
Här är en krönika om hur rena skräpviner kan vinna guld i vintävlingar.  Den har jag skrivit för Allt om…
4 Marco-Sanz_Richard-Sanz_Alejandra-Sanz
Vintips i samarbete med Ward Wines. Två skäl att inte missa vinet Menade Verdejo. Det ena: druvan Verdejo kommer snart…