Nyheter om dryck och mat

Ett nyhetsbrev och en ny webbplats har sett dagens ljus

Välkommen till vår nya hemsida! Som en utveckling av till mitt journalistiska arbete kommer jag nu att producera ett nyhetsbrev. Där vill jag dela med mig av inspiration från uppdrag med Svenska Dagbladet, Allt om Vin, White Guide samt förlaget Millhouse. Men även från projekt som WOW News och En Värld av Vin.

Nyhetsbrevet ska innehålla aktualiteter från vin-, mat- och restaurangvärlden tillsammans med tips och recensioner. Dessutom kommer en pedagogisk vinskola framöver. Utskicken kommer inte oftare än två gånger per vecka och det kostar självklart inget. Det redaktionella materialet är självklart oberoende av reklamintressen. Förekommer samarbeten med företag ska detta anges.

Välkommen!

hälsar Mikael Mölstad


Fler nyheter

1 Elektronisk tunga
Forskare vid Washington State University har nyligen utvecklat en tunga som kan känna smak. Vid tester har den visat sig…
2 Furuhem nytt - titel
Många blev förvånade när Fäviken-hjälten Magnus Nilsson blev med äppelodling på Bjärehalvön. När han köpte ett gammalt pensionat i Båstad…
3 Blossa årgång 2024+
Igår på onsdagen inträffade den stora Årets Glögg-dagen. Tre producenterna passade på att under samma timme att presentera fyra olika…
Screenshot
För två veckor sedan genomfördes en vinprovning i Skåne som många menar kommer att gå till historien. I The Swedish…
5 GammelDansk_60 år
Min relation till Gammel Dansk är god. Denna, som jag trodde urgamla danska kryddbitter, har följt mig genom livet. Att…
6 Moselfloden_trittenheim
Ska du neråt i Europa i höst? Då ska du passa på att leta upp några av de bästa vinvägarna….
1-TSWT-grupp
Den länge efterlängtade provningen när svenska viner möter Europa är avlutad. Resultatet blev för svenskt vinnäring mycket positivt. Ett svenskt…
2 Rasmus Munck_Alchemist
För fjärde året i rad ligger danska Alchemist i topp på OAD:s lista över Europas toppkrogar. Tvåa är spanska Etxebarri…
3 Vrak-champagne-flaskor
Östersjön är en fantastisk gravplats för gamla skepp. Det handlar både om att skeppsmaskar inte kan leva där som i…
4 Circ gastro bild
Artikel i samarbete med Circular Gastronomy Att ställa om till en cirkulär ekonomi är idag en av restaurangbranschens stora utmaningar….