En riktigt prisvärd magnum-cab från Napa Valley

Vinpromotion i samarbete med Ward Wines

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon är både hyllad och prisbelönt – många gånger om. En riktig favorit bland alla som gillar lyxig kalifornisk Cabernet Sauvignon.

För ännu större upplevelse: Missa inte Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon på magnumflaska. Den kommer garanterat att imponera på vännerna vid nästa middag. En säker wow-effekt!

På köpet får du också en butelj som håller vinet ungt längre. Med andra ord: ett magnumvin kan lagras ännu längre än standardflaskan.

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon på magnum finns i utvalda butiker – men kan beställas till alla.

Hitta vinet i butik eller beställ här.

Black Stallion Napa Valley Cabernet Sauvignon 2018. Magnum (1500 ml). Pris 499 kr, nr 72524.

Black Stallion Winery är en imponerande anläggning med några av Napa Valleys bästa Cab-viner.

Om Black Stallion Estate Winery

Anläggningen är en vacker och tidigare berömd hästranch längs Silverado trail i Napa Valley. Då med stora stallar och en egen arena för hästkapplöpning. Idag finns här istället ett modernt vineri med produktion av vin på druvorna cabernet sauvignon, pinot noir och chardonnay. Vinhuset är döpt efter den mest berömda hästen på sin tid: hingsten Black Stallion.

Om vinet

Både smakrikt och elegant med rika toner av svarta vinbär, björnbär, kryddnejlika, kaffe och rostade ekfat. Lång balanserad eftersmak. 

Druvorna till vinet har handskördats på odlingar med kalksten och kiselgrus. Vinet är lagrat 18 månader på nya och gamla ekfat – både franska och amerikanska.


Fler nyheter

1 Magnus Nilsson- äpplegård Axeltorp
Kocklegenden Magnus Nilsson har köpt restaurang och pensionat Hjorten i Båstad. Affären hade inte ens avslutats innan ryktet spred sig….
2 Vinoteket går ihop med Winefinder
Överraskande för mig – men inte för dem själva. Ända sedan Winefinder, med hjälp av Vinoteket, vann en juridisk strid…
3 Fyr - Jacob Holmström
En av årets mest efterlängtade krogöppningar är nu ett faktum. På första parkett mot havet har Jacob Holmström öppnat sin…
4 Veckans Fem viner
Våren närmar sig – och med det ändrar vi våra vinpreferenser. Lite lättare och allt oftare vita. Här är fem…
5 Första april - Vinoteket
Det har blivit tradition att hitta på första-april-skämt i dryckesbranschen – åtminstone bland några av aktörerna. Här är några jag…
6 True Crime_Motbok titel
Ingen av oss som läser detta har väl erfarenhet av motboken – det system som styrde svenskarnas alkoholinköp fram till 1955….
1 Fumée Blanches-kopior-boxar.jåg
Det är tufft att etablera nya produkter på Systembolagets hyllor. Det gäller att sticka ut med lustig design, kändisar eller…
2 Alchemist_Exterior_Hero Space
Rasmus Munk, kökschef och delägare på danska restaurangen Alchemist, står inte still. Det snurrar ständigt något nytt kring denne dynamiske…
3 AOV-krönika om skräpviner
Här är en krönika om hur rena skräpviner kan vinna guld i vintävlingar.  Den har jag skrivit för Allt om…
4 Marco-Sanz_Richard-Sanz_Alejandra-Sanz
Vintips i samarbete med Ward Wines. Två skäl att inte missa vinet Menade Verdejo. Det ena: druvan Verdejo kommer snart…